Shopping

Idag blev det stan äntligen! Köpte en vårjacka, en blus, en klocka. Men det blir mer shopping imorgon för vi ska åka till Stockholm, ska vara där hela dagen. Sen tar tåget hem sen på kvällen, får hoppas det blir lyckad kväll. Ska även ha på mig en snygg pälsmössa, en ljus. Fast den är tyvärr inte min. Men ligger just nu i bäddsoffan med Evelina och David, kollar på halv åtta hos mig. Sen blir det chokladbollar från fina cafe från stan. Men bloggar sen, och mycket bilder och kanske nått videoklipp kanske kommer upp på bloggen när jag kommer hem. Hörs sen i nästa inlägg

2011-02-28 @ 19:35:35 Permalink Södertälje 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mobilbloggar i sängen

Nu är det första gången jag mobilbloggar, lite segt för min mobil är från 30talet tydligen. Men idag blir de stan hoppas jag?annars blir jag inte så speciellt glad. Men ligger i min trånga säng och saknar min andra säng hemma som är den skönaste sängen på jorden, alla som har varit hemma hos mig älskar den verkligen. Men tänkte gå upp och äta frukost nu, är så hungrig så man kan tro att jag inte har ätit nånting på hundra år. Men idag är det sista februari,fan vad fort det har gått. Snart är det ju vår hoppas jag annars åker jag utomlands tills det blir sommar. Men bloggar sen när jag kommer hem från stan om det blir idag om dom två kan vakna idag helst och inte ikväll. Puss
2011-02-28 @ 11:33:38 Permalink Södertälje 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite sugen jag är på denna hårfärg!



jag ska ju färga håret snart äntligen! då är jag sugen på denna hårfärg, lite mellanblond med blonda slingor. Det är ju allt min naturliga hårfärg. Jag passar bäst i det, ska absolut inte ha platina blont hår igen. Det är så fejkat så det skriker om det. Så det blir naturligt för mig, det är mycket mera jag. Platina det är så 2009 fjortis tiden som aldrig kommer tillbaka i min ruta.

2011-02-27 @ 23:58:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En del perioder i livet kommer inte tillbaka



Jag har haft många tider men gamla barndomsvänner som har betytt mycket för mig. Man kan inte få tillbaka det hur mycket man än vill i livet. Det ända man kan göra är att sakna dagarna. Men jag har det bra nu, bättre än någonsin. Jag är inte ett dugg ledsen, jag saknar inte nån tid i mitt liv, eller vissa dagar men inte perioden.

2011-02-27 @ 23:52:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stan imorgon!

Hej min käraste blogg! Jag har inte hunnit blogga så värst mycket. Men tänkte jag ska börja med mer uppdatering imorgon, för då ska jag till stan och shoppa. Får pengar utav mamma imorgon + så fick jag mina efterlängtade julklappspengar. Så det blir shopping imorgon, sen tror jag på tisdag det blir Stockholm. Så det blir att gå på stan där, härligt! Man måste ju bli mer van för jag ska ju bo där i framtiden, måste lära känna staden på riktigt. Ikväll slipper jag ligga på golvet iallafall, så det är väl tur det. Har börjat fått ont i ryggen och nacken. Men bloggar imorgon hörs då!

2011-02-27 @ 23:20:59 Permalink Södertälje 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Update Södertälje




Har inte gjort nånting idag, har bara segat och slappat. Imorgon ska vi till stan tror jag? men ska snart duscha tänkte jag innan jag går o lägger mig. Ska inte sova såååå länge imorgon som vi gjorde idag. Vi käkade frukost typ 3 eller halv 4 på eftermiddagen. Men det blir ju så satt. Men bloggar imorgon, hörs!

2011-02-26 @ 22:55:19 Permalink Södertälje 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Framme i Sveriges värsta maffiastad

skoldagen va as rolig! har även krympt 2 cm så jag är 165cm... men åkte hem med halv tre bussen. packade de sista sen åkte vi till rese i sandviken. hoppade på stockholms bussen. sen satte sig två roliga personen, en gubbe, en tant. dom va as roliga, satt o skrattade hela vägen till stockholm. gubben bah: måste du skratta hela tiden? du skrattar hela tiden,även att jag inte säger nånting.. alltså han försökte få david att få tyst på mig, men de gick inte så bra. sen kom vi till stockholm äntligen, köpte tågbiljett till södertälje. men sitter i lägenheten nu, ska kolla på cartoon network som gamla goda tiderna ;) sen sova. ska till stan imorgon tror jag, sova länge såklart. men bloggar imon, puss :)



jag för 2 år sen

2011-02-25 @ 23:49:15 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Packat och klart fast ändå inte

Packade lite snabbt bara, när jag la ner kläder så tänkte jag... Fan jag måste slänga fula kläder och köpa nytt. Ska prata med farmor om pengar när jag kommer dit, då gäller det att shoppa loss! Blir nog ändå att jag får ta kassar hem med kläder.. Men sitter o dunkar musik nu, tänkte gå o lägga mig o sova nu. Är så otroligt trött, ska ju fixa volym i håret imorgon så det gäller att gå upp direkt istället att ligga o dra sig i en kvart som jag gjorde idag, blir så stressigt då och sen sätta i linserna sen, åh herregud! de är bara så skönt att inte fixa håret, när de är lite självlockigt, de är snyggt. Bryr mig egentligen inte hur jag ser ut längre, på hedäng va jag jämt fixad o allt. men nu är kan jag se ut hur jag vill, de är så skönt! ingen kommenterar nånting. Men bloggar kanske en snabbis innan jag åker till Sandviken igen imorgon, för jag ska hem en vända också. Men kommer ALLTID finnas på mobilen när jag är i Södertälje + Stockholm. puss på er :)
Södertälje för 3år sen med min gamla bästavän,syster, bästaste i hela världen, min andra halva. saknar allt!
2011-02-24 @ 22:10:06 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


när folk säger att jag är annorlunda, blir jag bara glad

för jag vill inte vara som alla andra. Nästan alla tjejer är lik varandra när det gäller stilen och utseendet. Så gott som alla tjejer färgade håret mörkt, medans jag stod kvar med platina hår. Men nu har jag ljusbrunt hår men det var bara för att jag ville göra en förändring men nu ska jag äntligen färga håret blont igen för det är mera jag. Men jag tycker att jag är helt annorlunda i sättet och stilen. Jag är inte helt tjejig i mig själv, när jag jämt umgås med killar så blir man som dom på något sätt. Man kan säga att jag har fått ett annat liv när jag började på murgårn, jag lämnade det andra skalet i mörka världen, dit jag aldrig tänker återvända. Folk som kanske både känner mig eller inte tror nog att jag är som alla andra tjejer. Men ni som tror det, ni har fullständigt fel! Jag är mig själv, bara mig själv och ingen annan. Jag är glad för jag är jag, jag är väldigt glad person som har alltid ett leende på läpparna med söta smilegropar, ett skratt som nästan inte tar slut för jag har oftast kul med mina käraste boys som får mig att må bra på riktigt. Jag fejkar sällan mitt humör, är jag arg så är jag arg, är jag glad så är jag glad, är jag ledsen så är jag det. Jag bjuder på mig själv helt enkelt väldigt ofta kan jag säga. Det är bara att jag tycker det är kul och väldigt underhållande, ibland händer det bara att jag gör något konstigt fast jag inte vet att jag tänker göra det. Men jag kan verkligen säga att jag är annorlunda, jag kan inte visa det genom bloggen. Man ser bara i verkligheten. Så jag tar det som en komplimang när folk säger att jag är annorlunda. För då är men en speciell figur på två ben.
+ Det där är min naturliga hårfärg. Visst är den fin?
2011-02-24 @ 20:53:43 Permalink Mathilda Uimonen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Packar sen sova igen

har tagit upp resväskan nu, ska börja packa för jag kan inte göra det imorgon. Men vet inte ens vilka kläder jag ska ha med mig. Sist så packade jag massa kläder och sen använde jag bara två, tre plagg sen låg det minst 20 plagg som inte ens var använda. Men ska inte ha så mycket med mig. Ska ju säkert få kläder med mig hem ockå. Och jag vill inte gå med några kassar som jag gjorde sist. Men när jag har packat klart ska jag lägga mig o sova sen, gick o la mig vid halv 6 eller nåt sånt. Älskar verkligen att sova. Men hörs sen
2011-02-24 @ 20:11:27 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


27 minus grader!

när jag kom till skolan så gjorde jag och Emil en tävling ute vem som skulle kunna stå ute längst, hela kroppen darrade på mig! jag sa den som förlorar blir slav till den andra, och självklart gav jag upp för jag frös verkligen arslet av mig! Så jag kan säga att jag ångrar att jag sa att jag skulle vara slav till han, men jag var inte det heller ;) . Men skoldagen va helt okej, har faktiskt varit kul. Solade efter skolan, sen åkte jag hem. Tänkte ta de lugnt nu, har ont i huvet över en grej jag gjorde idag. Men ska sätta på mig fler kläder för de är verkligen kallt här hemma, måste även packa idag.... åh de suger! ska också duscha. Men bloggar sen, hörs!
2011-02-24 @ 17:12:53 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Brynäsbiljett! ;)
2011-02-23 @ 18:17:19 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (1) Trackbacks ()


älskar att ha privatblogg

jag älskar verkligen ha privatblogg, som man kan bara skriva hur man känner och massor privata grejor. Jag skriver där när jag måste få ut allt jag tänker på och hur jag känner inombords, brukar bli flera rader. Men det är så skönt, då har man släppt ut lite från hjärtat och hjärnan. Så man släpper lite på trycket i kroppen. För jag tänker på så himla mycket grejer, jag tänker ju tillbaka väldigt mycket. Men jag älskar min privatblogg, ingen annan än jag som läser den och även mina närmsta vänner och nån i familjen får inte läsa den. De är min feeling blogg ah rättare sagt privat då.
2011-02-23 @ 15:54:28 Permalink Feelings Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG ÄLSKAR ATT HA MÖSSA!

Är mest kär i min svea mössa, och lika den vita med toffsen som jag fick av min bästavän Xander
+ min saknade persons mössa som jag älskade....
2011-02-23 @ 15:26:33 Permalink Mathilda Uimonen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Va faktiskt duktig igår, gick o la mig runt 8 och sov hela kvällen/natten fram till kvart över 6 på morgonen. Så skönt då! Va inte så trött när jag vaknade heller hur bra är inte det då? men åkte till skolan, tog halv 8 bussen som vanligt. Kunde typ alla spanska glosor idag, även att jag inte hade pluggat kollade bara på orden 3 gånger innan förhöret skulle va, så jag kunde alla. shit alltså! har rätt så lätt för spanska tycker jag. Men helt okej skoldag iallafall. Ska även äta något nu, har inte ätit nånting idag. Men har tagit hem mycket skolböcker nu, så de ska pluggas till spanska prov på fredag och även ett eller två teknikprov som är efter sportlovet. Har även möte efter lovet angående om min frånvaro och klassen. För säkert alla lärare ser att jag har förändras as mycket när jag började i den nya klassen, va värsta galen och pratade och skrattade hela tiden. Men nu, ja surigheter och massa. Men de börjar bli bättre nu tycker jag. Men nu ska jag äta tror jag, hörs!
2011-02-23 @ 15:17:46 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bad girl!

Jag måste verkligen skärpa till mig nu. Nu efter sportlovet ska jag ta skolan på fullt allvar, jag vet att jag har sagt och skrivit det flera gånger men nu menar jag allvar. Jag ska ha ett mål med att jag ska plugga innan jag sätter mig vid datan, och läsa en bok i 30-60 minuter om dagen. Och minska på timmarna vid datan, att jag bara sitter på kvällen. Att jag pluggar på dagen efter skolan, för innan jag slutar 8an ska jag ha åtminstone bra betyg. Och även om jag är förkyld, migrän eller har lingonvärk även att det är skola så ska jag åka till skolan ändå. Nu t.ex idag så hade jag ont i huvudet när jag vaknade så jag var hemma från skolan, jag fick ångest direkt när mamma ringde till skolan. Så imorgon och resten av den här veckan ska jag gå till skolan och även ta hem böcker så jag kan plugga. Och efter sportlovet ska jag gå varenda skoldag. Om jag inte gör det så får jag inte sitta vid datan den dagen, det är hårda krav för en som är så databeroende som jag, men jag missar så mycket i skolan så man måste få nå slags straff när man inte går till skolan.
Önskade dom hade kvar den gamla klassen, då hade jag klarat av skolan galant! men nu, fuck off!
men jag ska ändå fokusera på mig själv och mina betyg.
2011-02-22 @ 12:47:14 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Duktig flicka

Bara för att vara duktig flicka så ska jag tvätta bort sminket nu och lägga mig i sängen och sova. Så jag får sova minst 10-9 timmar. Det behöver jag verkligen! Inatt sov jag bara 6 timmar. Kan lugnt säga att jag inte klarade av skoldagen idag, det gör jag inte annars heller nu för tiden. Men nu ska jag stänga av datan och hamna i drömmarnas värld där man vill leva istället för verkligheten.

2011-02-21 @ 21:17:10 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skönt att det är lov snart!

Visste inte om jag var död eller levande imorse. Men jag klarade att gå upp på morgonen. Skoldagen va helt okej, dagarna har varit bättre. Men tog 3 bussen hem. Har bara slappat idag, skulle egentligen börja med att byta rum idag med Evelina men jag orkar inte. Men nu känner jag mig hyper och så himla trött. Vill bara träffa alla känner jag, som förut. Åkte epa oså o hängde på donken mycket, va så jävla kul. Men ja vad ska man göra?... tänkte ta ur linserna nu och kolla på tv innan jag somnar. det är bara 4 dagar kvar nu tills jag åker till Södertälje, ska bli så skööönt o slippa Storvik!
Saknar dagarna med er! :'(
vill ha tillbaka det så mycket




2011-02-21 @ 18:59:31 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans planer

måndag "idag" - slappdag
tisdag - skola, köpa en grej. plugga och kanske börja med att byta rum med Evelina
onsdag - skola, träffa lillen kanske?
torsdag - skola, plugga till prov packa resväskan och forstätta byta rum
fredag - skola, packa det sista och handla till bussresan och sen åka först till Stockholm sen ta tåget till Södertälje
lördag - stan
söndag - stan, stockholm kanske?
2011-02-21 @ 18:45:23 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nya bilder!

2011-02-21 @ 17:26:42 Permalink Pictures Kommentarer (0) Trackbacks ()


When I Look At You

Får rysningar när jag lyssnar på den här låten. Den är så himla fin!
Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
A beautiful melody when the night's so long
'Cause there is no guarantee that this life is easy

Yeah, when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

When I look at you, I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am like the stars hold the moon
Right there where they belong
And I know I'm not alone
Yeah, when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

You appear just like a dream to me
Just like kaleidoscope colors that prove to me
All I need, every breath that I breathe
Don't ya know, you're beautiful

Yeah, yeah

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you
I look at you

Yeah, yeah, oh, oh
You appear just like a dream to me
2011-02-20 @ 15:37:45 Permalink Music Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dag 16 – Innehållet i min väska

jag använder aldrig väska, så jag har alla saker i min jacka istället.
- mobil "alltid med"
- busskort, bankkort
- pengar
- halstabletter
- tuggummi
- hedset
- papper o massa
- parfym
- lipsyl
- kondom haha
- nycklar
- hårspänne
- läppbalsam
- hårsnodd
- mascara
- värktabletter
- philips tändare fast den är inte med på bilden
- kamera ibland
- mössa
- läsk ibland, brukar va de oftast
- hårkam
vissa grejer är inte med på bilden.
2011-02-20 @ 15:22:09 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


Big brother 2011

Söndag idag då. Betyder att big brother 2011 börjar ikväll, har inte sett big brother sen 2006 när det var sist. Att dom slutade med Sveriges bästa live program när dom hade så många tittare. Förstår mig inte på dom. Men imorgon är det skola och jag ska försöka vara positiv, har ju inte varit det på ett tag eller jo bara när jag är med dom som jag älskar att vara med och har kul med, men annars inte. Trivs ju inte ett dugg i den "plugg" klassen där jag går nu, skulle göra allt för att få tillbaka gamla klassen 8A. Men tänkte ta lite bilder idag det var ett tag sen. Håll utkik i bloggen. Puss
Bild på mig förra sommaren.
Saknar verkligen sommaren, vill inte ha vinter!
2011-02-20 @ 12:53:43 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 15 – Någonting jag ångrar

Jag ångrar inte speciellt att jag färgade håret mörkt då. Men nu när färgen har gått ur lite så har jag en jätte ful färg just nu, då ångrar man lite att man färgade. Men jag ville ju göra en förändring, när jag har varit blondin i hela mitt liv, men nu känner jag att jag passar bäst i det. Och jag ska till frisören sen när mamma får pengar. Då ska jag slinga hela håret så de blir ljust. Vill ha lite mörka slingor kvar i håret.
så här såg jag ut innan jag färgade håret mörkt
nu ser håret ut såhär
2011-02-19 @ 21:49:40 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (1) Trackbacks ()


Södertälje om 6 dagar

Nu har jag bestämt mig, jag åker ner till Södertälje på sportlovet. Har inte träffat farmor sen sommarjobbet i somras. Behöver komma bort från Storvik ett tag. Så jag följer med ner dit med Evelina och David.
2011-02-19 @ 21:21:20 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


TAAAACOS

hemma från kylan! gick ner till ica med David o syrran o köpte lite grejer, nu är jag super hungrig o nu ska vi eller dom laga tacos, för jag är så otroligt lat utav mig. Men hööööörs ikv
2011-02-19 @ 17:59:13 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sandviken

nu åker jag o solar! Hörs sen
2011-02-19 @ 13:19:18 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill bli blond!

Hade lite filmkväll med syster och David igår. Gick o la mig runt 2 inatt. Men idag är det lördag och idag ska jag sola tänkte jag. Är så blek som man kan bli, de är så fult! Börjar även bli förkyld men det går nog över hoppas jag. Kanske blev sjuk på grund av att jag gick runt med skinnjacka i torsdags i Gävle när de va några minusgrader. Men ska även ta kontakt med J om imorgon. För jag behöver träffa han, men ja bloggar när jag kommer hem från solningen. Puss!
2011-02-19 @ 12:05:58 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hold it against me

Videoklipp: Britney Spears - "Hold It Against Me"
Jag älskar Britney Spears!
2011-02-19 @ 11:44:12 Permalink Music Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från igår

inne på donken efter matchen i gävle. va något dampig
yeeey brynäs äger!
va så taggad tills brynäsmatchen började!
i skolan, va inte så fixad o snygg precis.. men jag bjuder på bilderna, speciellt på mig
eric och jag och min bästavän xander
niklas och johan
eric och jag och xander "fan vad jag hatar min fula hårfärg"
eric, jag och xander. hahaha fan va ful bild på mig men jag bjuder på den!
2011-02-18 @ 16:43:43 Permalink Pictures Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svar på kommentar

Snälla, skriv ditt namn. Ska de va så svårt?
jnklmfdgv om Shopping:
fan vilka snygga skor :D vart köpte du dom?

Svar: Jag köpte dom på din sko för 199kr


2011-02-18 @ 16:37:01 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

2011-02-18 @ 16:22:58 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 13 – Mitt drömbröllop

Jag vill gifta mig i Las Vegas.
Och ha sån här snygg brudklänning.
2011-02-18 @ 16:21:55 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Gick o la mig sent som vanligt igår. Kunde inte sova så mycket heller, hade både lingonvärk och sen på morgonen mådde jag illa som fan. Och jag som skulle ha dansuppvisning idag i skolan. Åh herregud! O sen när jag vaknade idag typ vid 14 så kollade jag på mobilen Julia hade ringt typ 2-3 ggr o skickat sms. O jag vaknade inte ens?.. Men mår lite bättre nu, har så ont i fötterna o benen så det är sjukt.. Men ska försöka städa rummet idag, när man har haft träningsvärk så betyder det att de blir massa högar med kläder och massa annat. Men nu ska jag äta o duscha, hörs sen! Bilderna från Julias mobil kommer in på bloggen idag hoppas jag.
Jag tuggar alltid på mina sugrör, jämt! Även att jag har dricka kvar.
Kolla skillnaden på ett normalt sugrör som inte är tuggat och sen min till höger som är tuggat.
2011-02-18 @ 14:33:53 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brynäs match!

först skolan idag, massage på morgonen, skrattade somfan för jag är så kittlig på ryggen. men sen dansade oså sen. sen tog jag 2 bussen hem o tog ut pengar sen o typ halv sprang hem för jag skulle duscha o fixa mig innan jag skulle till gävle med julia, tog halv 4 bussen. hade verkligen as kul! stog i klaken "stavning", fast den sög! ingen sjöng elr skrek, fast jag sjöng! sen hade man as kul där, sen skynda oss till bussen sen när matchen va slut. bussen va proppfull, men jag o julia hade ändå kungliga platser, alla såg oss haha. sen kom vi in till stan, gick till donken. jag började prata me as roliga killar. haha, hade något hyper me dom. sen gick vi alla till bussen, o sen va man något pigg på bussen haha, men kom till storvik typ elva. ska snart tvätta bort sminket o sova tänkte jag, börjar bli lite trött? men ah imon äre fredag o de betyder dansuppvisning....... tror jag dör! en dans kan jag inte ens, vill inte va me på den.. men ah ska skippa den imon o va me på dom andra danserna.
as söt kille (a)
fler bilder kommer sen från julias mobil.
2011-02-17 @ 23:27:38 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


All i need is love

2011-02-16 @ 21:17:01 Permalink Feelings Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göööör såå ont!

Jag kanske är mest stelaste människan på jorden. Jag kan inte resa mig upp ur stolen, jag kan inte gå, jag kan knappt sätta mig ner i stolen. Om jag är så här stel o inte kan gå imorgon så blir det inge skola för mig. Har så jävla ont så jag kan börja gråta. Men ska borsta tänderna nu oså ska jag gå o sova, blir vääärldens längsta sovmorgon imorgon. Men bloggar imorgon! puss
2011-02-16 @ 00:41:59 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skrattar så tårarna rinner!

Niklas la upp det här klippet på facebook och skrev att det var Xander, John och Laden. HAHAHAHA! första gången skrattade jag så jag inte fick nå luft och tårarna rann och fick kramp i magen. Sjuuukt hur mycke jag skrattade!
2011-02-15 @ 22:51:21 Permalink Videoklipp Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Syster och David!

Grattis till min stora syster Evelina och David som förlovade sig igår på alla hjärtansdag.
Fett gulligt! Är så glad för deras skull.
2011-02-15 @ 18:49:02 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träningsvärk

Jag har träningsvärk så jag kan knappt gå och sitta!
Men tog halv 9 bussen till Sandviken, va faktiskt tråkig skoldag. Blir bara roligt när man träffar dom man har roligt med på dagarna. Men mamma hämtade mig vid skolan, sen åkte vi till donken o käkade sen vidare mot Valbo, jag bytte även om i bilen haha, de va trångt med det gick faktiskt. Men handlade lite grejor, ville ha mycket men ville spara pengarna. Men är hemma nu, ska ta nåt o äta nu tänkte jag. Imorgon börjar jag 3 och slutar halv 8 på kvällen, har öppet hus. Får se vad jag gör på dagen då. Behöver träffa en person iallafall.. Men annars får de bli till helgen, men ska va uppe ett tag på kvällen o ha världens sovmorgon imorgon! ja man ska ju inte klaga precis. Men bloggar sen på kvällen, puss
2011-02-15 @ 18:43:44 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping

2011-02-15 @ 18:38:03 Permalink Outfits&clothes Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vill bli blond!

Okej igga bara mitt ansikte för jag såg verkligen ut som ett miffo. Men känner att jag bara vill färga mitt hår, det är en konstigt och ful färg nu i verkligheten. Färgen är inte jag, jag ska bli ljushårig snart så är det bara, annars köper jag peruk och har på mig.

Liksom det ser inte ut som jag när jag har brunt här, det ser verkligen inte ut som jag, när jag kollar bilder på mig själv när jag har brunt hår så tänker jag bara "Är det där verkligen jag, har jag verkligen brunt hår?".  När jag jämför brunt hår och blont hår så är blont mera jag, Mathilda Uimonen ska vara blond så är det bara. Inte just platina blond igen men blond iallafall. Så är det bara

2011-02-14 @ 21:25:45 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän

Julia Boberg
Alexander Axelsson
Och självklart Amanda Andersson men har ingen bild på henne och mig förtillfälligt :(
2011-02-14 @ 21:23:12 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla ♥-ans dag!

Godkväll alla läsare!
Den här veckan har jag elevans val, och jag har valt cheerleading. Har dansat hela dagen fram till kl 14. Skönt med sovmorgon varje dag nu och sluta tidigt. Men efter skolan så gick jag och Julia och solade solarium på parkbadet. Va as skönt! Fick rand iallafall. Sen tog vi bussen till Gävle och gick på stan, sen träffade vi söta Matilda på bussen. Sen gick vi runt på stan och gallerian, provade lite kläder. Fast köpte bara ögonbrynspenna på h&m, men ska ut och shoppa imorgon med min käraste mamma och kanske min syster. Behöver verkligen nya grejer! O nu vill jag byta stil också, har ju bara haft mjukiskläder i skolan osv. Har tröttnat på det nu, känns som en liten ganster. Vill bli normal på nå sätt fast jag kommer aldrig o bli det, för jag är så omogen som man kan bli fast på ett positivt sätt. Alla vet ju hur jag är, men imorgon blir det dans hela dagen och sen shopping. Men kom hem runt halv 8 nu på kvällen, så har bara kollat på tv med mamma. Tänkte ta och duscha nu och gå o lägga mig, går upp runt halv 8 imorgon tänkte jag, så tar halv 9 bussen till Sandviken. Men bloggar mera imorgon, hörs då! Puss
Jag älskar den här bilden på mig själv, och många andra älskar den också!
2011-02-14 @ 21:17:41 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma

nu är jag hemma från Gävle. Men jag bloggar mera sen efter jag har kollat på tv med min käraste mamma. Hörs snart!
2011-02-14 @ 19:47:32 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solsidan

Nu blir det solsidan på tv4, älskar verkligen det programet!
2011-02-13 @ 19:58:24 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nymålade naglar!

Märket nagellacket är depend. Det är jätte bra! Köpte det på kicks i Valbo för ca 100 kr eller något kommer inte riktigt ihåg. Det är mycket bättre o göra egen manikyr själv än att kleta med lim och lösnaglar.
2011-02-13 @ 19:55:00 Permalink Tips Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Det kanske är lite många vanor jag har som jag önskar jag inte hade.
1. Att jag blir lätt orolig, avundsjuk och irriterad
2. Att jag får lätt dålig hy
3. Att jag är så otroligt lat, men till sommaren ska jag börja träna har jag bestämt
4. Att jag är för databeroende
5. Att jag är jämt trött! Även att jag har sovit jätte länge så är jag trött när jag vaknar
6. Att jag fastnar på dåliga killar
7. Att jag har svårt att gå vidare och glömma den killen jag var fruktansvärt kär i
8. Att jag är så sockerberoende
9. Att jag säger att jag ska sköta skolan så gör jag inte det. För jag har ingen ork alls nåmer sen dom la ner vår gamla bästa klass på hela skolan.. Om dom inte hade lagt ner den så hade jag klarat av skolan faktiskt.
10. Att jag blir irriterad när jag vill shoppa och jag inte har tillräckligt med pengar
En gammal bild på mig när jag var ca 13-14 år.
2011-02-13 @ 14:39:30 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det här ska bli min 18års present

Det har ska bli lätt min 18års present när jag ska flytta hemifrån! Då ska jag ha en liten hund som jag ska ha med mig i min lilla väska på stan. Sååå grymt söt!

2011-02-13 @ 14:12:16 Permalink Everything Kommentarer (1) Trackbacks ()


167 dagar kvar till Kreta

2 veckors semester på Kreta! Kan det bli bättre? Bli jätte brun när jag börjar skolan igen, det är kanon! Längtar väldigt mycket. Får hoppas att det blir roligare den här gången, för nu ska min stora syster följa med, hon var inte med förra gången. Är så himla taggad på att åka!
2011-02-13 @ 13:41:29 Permalink Pictures Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndags outfit

Älskar min rosa mysdress.
2011-02-13 @ 12:54:54 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

1. Skaffa egen lägenhet
2. Shoppa kläder, skor, smycken, väskor
3. Färga håret
4. Köpa epa + kort
5. Köpa hårförlängning
6. Köpa ny mobil, dator, högtalare, systemkamera
7. Tatuera mig
8. Börja gymma, skaffa personligtränare
2011-02-12 @ 21:45:21 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ge mig hårfärgen!

Känner att jag vill gå till frisören igen. Vill ha mycket blonda slingor, jag passar mer i lite mer ljus tycker jag. + Så har jag fått en lite ljus utväxt som är sjukt fult. Så jag vill slinga hela håret.

2011-02-12 @ 20:53:07 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tänker börja med en ny start

Känns som jag bara har latat mig idag. Och det har jag bara, har så gott som bara suttit och kollat på Kenza&Tyra show hela dagen och kollat på film och fixat mina naglar. Bad i allafall min mor att göra chokladbollar åt mig bara för att jag är så lat och inte orkar göra det, man är ju sugen på allt som innehåller socker när man ska få lingonvecka. Då blir det så att man blir extra fet varje månad bara för det. Men konstigt ändå så syns det inte på mig. Det är jag otroligt glad över, så tummen upp för det! Nu ska jag kolla på ett värdelöst tvprogram vid namn melodifestivalen, det har spårat ur helt! Va mycket bättre förr när man kollade när man var mindre. Men då fan inte nu, men det duger väl att kolla på det när man inte har något att göra. Men ska slänga mig i sängen o mysa i min skönaste säng som alla är avundsjuk på, men har även gjort om bloggen lite. Är nöjd nu faktiskt! De blev fräsch! men bloggar senare under kvällen, hörs då!
2011-02-12 @ 20:23:11 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ska prova med lockar nu för tiden

Är så trött på platt hår just nu när jag har det varje dag. Så ska prova med lockar nu för tiden.
2011-02-12 @ 19:37:05 Permalink Videoklipp Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Jag tänker mycket på insidan, för jag tycker att den räknas mest. Men han ska även ha bra utseende. Så gott som alla tjejer tänder på killar som har sprettig frilla osv. Men jag tänder inte så mycket på det, har inte ens haft en sån kille. Så för mig är det inte så viktigt med en sån kille. Men killen ska vara omtänksam, inte bara tänka på sex, han ska vara sig själv även att hans kompisar är med i sällskapet, gullig, ha humor och är pratglad. Jag gillar mest killar som har brunt hår, snygg kropp och fina ögon.
2011-02-11 @ 23:12:23 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är glad att jag är mig själv

2011-02-11 @ 22:58:19 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

idag skulle jag egentligen till skolan men de var ett jävla väder! och jag ville inte gå utanför dörren. Men sen kom john hit, hade as kul haha. sen blev han hämtad av jimmie sen på kvällen, men ah sitter här nu o lyssnar på musik och väntar tills let's dance börjar. men får se vad som händer i helgen, men bloggar sen puss
2011-02-11 @ 19:32:35 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har en svår period i mitt liv just nu

Jag har gjort allt jag skulle göra, för en gång skull. Annars brukar jag inte göra allt för jag är otroligt lat utav mig. Men har nyss ätit vitlöksbröd och druckit stort glas oboy, mums! Är verkligen beroende av oboy. När jag blir vuxen o börjar jobba så kommer jag säkert fortfarande dricka oboy på jobbet istället för kaffe. Skulle inte alls förvåna mig. Men ska borsta tänderna nu och byta om och sova. Ska upp kvart över 6 imorgon, för de skulle va snöstorm I think när jag går till bussen och jag tror att det kommer ta några år innan jag kommer fram till bussen haha. Man skulle haft bil, slippa gå till bussen varenda dag! skulle va så skönt. Men nog med drömmar, bloggar när jag kommer hem från skolan imorgon. Slutar kvart i tolv men ska nog va kvar i skolan i några timmar. Men hörs! godnatt

2011-02-10 @ 22:44:52 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilka idioter till lärare!

Själv så har jag gått på den skolan. Och jag vet att vissa av dom lärare är helt dum i huvet! Visa av dom var aggresiv mot mig också. Dom har inge respekt alls mot visa barn, dom hade inge respekt mot mig. Dom var inte ens på barnens nivå.
2011-02-10 @ 21:09:33 Permalink Videoklipp Kommentarer (0) Trackbacks ()


Under den här kvällen ska jag

* Duscha
* Smörja in mig i brun utan sol
* Städa mitt rum
* Fixa naglarna
* Välja kläder som jag ska ha imorgon i skolan
* Kolla på Sveriges värsta bilförare "världens roligaste program"
* Tömma diskmaskinen
* Försöka välja praoplats
Jag har bara latat mig idag. Jag kommer igång på kvällen så då kan jag nästan göra vad som helst så jag tänkte göra lite saker nu tänkte jag innan jag ska gå o lägga mig.
2011-02-10 @ 18:57:27 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Du är allt jag önskar mig..

Blev ingen skola för mig idag, hade så ont i huvet. Somnade även med mobilen i handen, sen vaknade jag av att Xander ringde mig. Han ringer typ jämt när jag inte kommer till skolan, haha så söt! men har bara kollat på film ända sen jag vaknade och haft lite kul med en person på sms. men tänkte ta nåt att äta nu eller så tänkte jag duscha istället, men imorgon får det bli skola. slutar efter lunch imorgon, så skönt! bara två lektioner. men stannar nog kvar i skolan som vanligt. men bloggar sen! puss

saknar dig så himla mycket! skulle kunna göra exakt allting här i världen för att få tillbaka dig.. :'(
älskar dig så mycket <3
2011-02-10 @ 16:11:41 Permalink Everything Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Det är tre grejer jag vill ha mest av allt!
1. En epa+kort
2. Jag vill ha J
3. Blont hår
2011-02-10 @ 16:07:15 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


FACTS ABOUT ME

* Jag hatar killar som bara är ute efter sex
* Min största dröm är att få J tillbaka och en epa
* Jag har fått intresse för bilar, har tappat mitt intresse för shopping
* Jag knäcker fingrarna,nacken,tårna, och axlarna.
* Jag vill bli blond
* Jag umgås typ bara med killar, men ibland tjejer men så gott som är det killar
* Jag pratar och skrattar mycket, jag är hyper av mig
* Jag brukar snusa ibland
* Mina ögon ändrar färg ibland, ibland har jag grön, blå, gråa, ljusa som faaan
2011-02-09 @ 19:15:10 Permalink Mathilda Uimonen Kommentarer (0) Trackbacks ()


I WANT YOU

helt okej dag, fast va skit trött när jag åkte till skolan, va alldeles yr! men de va okej dag faktiskt, va bara bäst när jag slutade. va med amanda hela dagen, skit kul me den lilla b-ruden! men va i skolan fram till halv fyra o sen gick vi med xander till bussen, sen gick man runt på stan me amanda, sen in på bibblan o satt där i hundra år o väntade på hennes mamma för att få pengar till att köpa pizza, sen när vi satt o väntade så kom ett fyllo fram till oss haha åh fyfan! sen kom en vakt som tur var.... men sen kom hennes mamma så beställde vi pizza o sen tog jag 6 bussen hem. så nu är jag hemma, ska duscha nu tänkte jag. men bloggar kanske sen puss
så söt man kan vara ibland tycker jag
2011-02-09 @ 18:58:58 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Mina mål
- Sköta skolan ordentligt!
- Spara pengar
- Minska på sötsaker
- Inte sitta så mycket vid datorn
Drömmar/Önskningar
- Få tillbaka J, skulle göra allt för att få tillbaka han
- Få jätte bra betyg
- Flytta till Sandviken
- Spara pengar till epa + kort
2011-02-09 @ 18:51:29 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är självklart våren och sommaren. Tänk bara när snön har precis smält och det början bli värme ute och man kan använda lite andra kläder som skinnjacka elr jeansjacka, och vara mer ute när man är i skolan osv. de är så skönt! men jag älskar värmen, slippa frysa när man står och väntar på bussen.
bjuder på en gammal bild när jag var 13, år 2009
2011-02-08 @ 17:01:51 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


I know I'm a bitch sometimes

2011-02-08 @ 16:51:57 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


visa tuttarna så får du popcorn

Vaknade 9 imorse, fixade mig och sen gick jag till bussen. va i skolan runt halv 11, hade lite kul me philip haha. något damp dag med amanda kan jag säga hahaha skrattade så jag seriöst fick kramp i magen. ah men kulig dag iaf. mamma hämtade mig vid enen för jag skulle fixa busskortet. sen blev de pizza, o nu sitter jag här ska snart ta ur linserna o gå o sova elr plugga elr kolla på film. undrar vilket som är viktigaste? kanske plugga men jag orkar inte, är så jävla skoltrött så jag kan dö nästan men men ska göra nåt nu. bloggar kanske sen puss
2011-02-08 @ 16:44:36 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


The time when I still felt good and was always happy and could smile

2011-02-07 @ 23:16:06 Permalink Feelings Kommentarer (0) Trackbacks ()


School imorgon

la mig sent igår hade även ont i huvet när jag gick o la mig. sen somnade jag typ direkt eller smsade nån minut med Kim men somnade sen efter en kvart, men vaknade halv 7 av huvudvärk, gick upp o kände mig helt drogad och yr i huvet.. mamma såg direkt att jag hade typ inte sovit nåt. så jag var hemma, va skönt för de är inge skönt o va i skolan när man har ont i huvet. men vaknade runt 11 tiden, åt lite frukost o kollade datan o tv. har haft de lite små damp me en person haha, men kollade även på en störd film grown ups! as bra film satt o skrattade hela tiden hahaha, men imorgon blir de skola. har även sovmorgon för en gång skull! men bloggar imorgon puss nu ska jag kolla på familjen annorlunda
2011-02-07 @ 19:59:11 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svar till den anonymen som inte vill visa sitt namn

Anonym om Jag vill inte ha vinter längre!:
hej! kommer ihåg att du hade en blogg på myshowroom förut. hur tog du bort kontot då??
Svar: Jag har inte tagit bort mitt konto där, jag har bloggen kvar för jag vill inte ta bort den av olika skäl.
2011-02-07 @ 17:58:00 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Empty words can be true

Jag har så mycket som jag vill ge,
Men du vill inte ta emot,
Jag har så mycket som jag vill säga,
Men du vill inte höra,
Jag har så mycket som jag vill visa,
Men du vill inte se,
Jag har så mycket som jag vill göra,
Men du vill inte vara med,
Jag har så mycket att älska,
Men det kan du ej förstå…

2011-02-07 @ 17:34:43 Permalink Feelings Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill inte ha vinter längre!

Nu är jag riktigt trött på den här vintern, förra veckan så va det rätt så varmt och snön smälte lite. Sen kommer det snö sen! Galet less man blir, jag vill ha sommar nu! Orkar inte vara förkyld och ha varma kläder jämt. Jag vill ha sommar kläder, och att det ska vara varmt och det ska vara ljust ute på kvällarna och på morgonen, inte mörkt! De är faktiskt läskigt o gå till eller hem från bussen när de är mörkt.. Ne vill ha sommar NU!
Utanför mitt fönster
2011-02-07 @ 14:29:55 Permalink Everything Kommentarer (1) Trackbacks ()


Longhair

Jag älskar verkligen Lindsay Lohans och Mary-Kate Olsens hår,
så långt och så ofixat men ändå så jävla snyggt! Jag längtar verkligen tills att jag lyckats sparat ut så långt hår som dom har, bara vakna upp på morgonen och skita i att göra något med håret. Det känns nästan som ett måste när man har kort hår, att fixa det varje dag, det ser inte lika snyggt ut ofixat som det gör med långt hår.
2011-02-07 @ 12:08:07 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara när jag tänker på dig så vill tårarna falla ner

Jag saknar dig så att hjärtat svider hårt. Bara när jag ser dig så ser jag framför mig hur jag ligger i din famn och du håller om mig och kysser mig. Den svek du gjorde mot mig kommer aldrig att försvinna från mig, jag kommer aldrig att glömma smärtan inom mig. Jag kommer ihåg när jag träffade dig första gången, ditt leende mot mig fick mig helt knäsvag,jag ville bara krama dig hårt och säga att du är den enda jag vill ha och ingen annan. Du var så speciell på alla sätt, för en gång skull blev jag riktigt kär och jag kände att du var den rätta för mig. Även det du gjorde mot mig så vill jag ändå ha tillbaka dig och det vet du om. Jag älskar verkligen dig, jag saknar dig så mycket. Går inte att beskriva hur mycket jag vill ha tillbaks dig!
2011-02-07 @ 11:56:35 Permalink Feelings Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Det är inte bara en person jag vill träffa just nu, det är några stycken.
Också är det en person som jag inte vill skriva här.
Philip Fryk, Julia Boberg, Kristoffer Ladman, Alexander Axelsson
Evelina Uimonen
2011-02-07 @ 11:03:49 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min snygging!

2011-02-06 @ 13:09:28 Permalink Pictures Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig

- Jag är fortfarande kär i en kille som sårade mig hårt. Men jag vill ändå ha tillbaka honom
- Jag fyller 16 om 9 månader
- Jag är inte oskuld
- Jag börjar bli bättre i skolan fast jag brukar försova mig och komma försent på lektionerna
- Jag har fått intresse av bilar och just nu är min önskan att få en epa
- Jag skulle kunna göra allt för att få flytta till Sandviken
- Jag har dålig syn
- Jag vill bli ljushårig, fast inte platina bara lite mer ljusa slingor
- Jag har bara mest killkompisar. För jag tycker killar är mycket bättre än tjejer
- Jag är oftast glad och skrattar mycket
Fast det finns mycket mycket mycket mer fakta om mig som jag skulle kunna skriva fast det sparar vi till någon annan gång
2011-02-06 @ 11:32:18 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gör en ny istället!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid
Dag 26 - Vad jag har för känslor just nu
Dag 27 - Det här sårar mig
Dag 28 - Mina närmaste vänner
Dag 29 - Vad jag vill ha just nu
Dag 30 - Min sminkning
2011-02-06 @ 11:09:35 Permalink Vad jag ska blogga om Kommentarer (0) Trackbacks ()


Liiiiten bloggpaus

tog en liten bloggpaus i någon dag. Har inte orkat blogga nånting. Men gårdagen skoldag va helt okej, sen hämtade mamma upp mig vid skolan o vi åkte o fikade sen åkte vi till synsam o kollade mina linser osv. fick även me mig lite gott hem men blev lite chillkväll, har städat hela dagen idag. först köket o vardagsrummet sen mitt rum, nu är jag as trött men jag vill göra nå kul fan :o men ah finns på mobilen alltid
ful bild men jag bjuder på mig själv väldigt mycke
2011-02-05 @ 16:50:23 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina vänner är allt för mig

Man kan faktiskt inte tro om mig att jag gick o la mig klockan ÅTTA igår kväll, kanske var för att jag mådde illa och va as nära o spy. somnade i underkläder haha, så sov jag as länge, men jag försov mig idag igen i en halv timme.. så jag gick upp 7 och fixade mig och sen tog jag 8 bussen till skolan. kom typ 30 min försent haha. men halva dagen sög! sen blev de bra, fick beröm på matten! blev as glad, för jag får aldrig beröm i matte... men tog tre bussen hem, trodde jag skulle dö när jag gick hem för de va verkligen svinhalt! men just nu lyssnar jag på min favoritlåt och äter frukost har inte ätit nånting idag mer än ahlgrens bilar av xander haha. men tänkte ta ur linserna nu och ta en varm dusch. imorgon ska jag faktiskt fixa till mig ordentligt, jag ska INTE ha mössa, inga mjukisbyxor och inge tjocktröja.. jag har nämligen det varje dag, eller inte mjukiskläder men mössa. exakt hela tiden! men ska fixa allt nu det som behövs, men hööörs
2011-02-03 @ 16:18:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Livet ska inte vara lätt i alla lägen

2011-02-02 @ 17:56:51 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjockt

skolan va bra idag tyckte jag. fick beröm på spanskan, gjorde verkligen as mycke! lika på tekniken också, älskar typ teknik! typ (a) men sen på lunchen så köpte julia och jag massa tjockt som choklad, chips och en stor cola. mmuuuuumsi! slutar 13.50 men va kvar tills halv fyra o hade kul me julia och philip hah, så söta! men kom hem för nån halv timme sen, ska ta ur linserna nu o lägga mig i sängen o sova elr kolla på film. pusss
2011-02-02 @ 16:30:57 Permalink Everything Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tröttnat

nu har jag verkligen tröttnat på kylan och den jävla vintern! det är halt som fan ute nu ju! och mörkt som bara den, jag som är mörkrädd :( och is kallt hela jävla tiden......... de är ju kallt inne också, får inte ha jacka o mössa på lektionerna heller där det är som kallast! fryser som fan i skolan och även hemma fast man har värme.. åh vill bara ha sommar NU!
JA TILL SOMMAR
NEJ TILL VINTER
2011-02-01 @ 18:18:57 Permalink Everything Kommentarer (1) Trackbacks ()


Försov mig

Jag råkade i sömnen stänga av min mobil på morgonen när larmet gick när jag egentligen skulle upp, så jag somnade om. Sen kom mamma in o försökte väcka mig, men jag är mer död än levande på morgonen, ingen kan väcka mig! Jag lovar, om hela Irak skulle va i mitt rum o bomba o allting så skulle jag inte vakna. För jag sover väldigt djupt och otroligt skönt haha, men så jag fick fixa mig lite grann så tog jag 8 bussen till skolan, och jag började 08.10 så jag kom typ 35 min försent. Tur att man hade en snäll lärare. Så sen fick man gå en låååååång promenad på idrotten, sen blev de donken sen haha. sen tillbaka till skolan, sen hade man so, gjorde prov även att jag blev skit förbannad på den läraren, jag hade inte pluggat ett skit! så va jag tvungen o göra det men fick hälften rätt iallafall. sen blev det o träffa dom underbara killarna, sen blev de enen. så kom jag försent IGEN till engelskan, men jag fick beröm också när dagen va slut av den läraren som jag hatar mest på skolan, fick beröm på so:n och engelskan, stod där som ett jävla frågetecken o bah va får jag beröm? som typ alltid kommer försent och inte orkar göra ett piss och inte fattar nånting på lektionerna. aja de är bara tacka o gå därifrån. men är hemma nu, ska ta ur linserna sen ska jag ta nåt o äta och kolla på film o kanske somnar som alltid, kanske ska plugga också? glömde även provet jag gjorde idag som jag skulle plugga tills imorgon, ups! hah hon kommer döda mig. men hööörs
ge mig blont hår NU!
2011-02-01 @ 17:20:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0